O nás

ŠPERKY - BIŽUTÉRIA

Zeluxia je špičková značka, ktorá vyrába a distribuuje klenotnícke spoločnosti so sídlom v Bukurešti. Tento inovatívny a originálny nápad okamžite narazil na vkus trhu, vďaka čomu sa značka o niekoľko rokov etablovala na medzinárodnej úrovni.

Šperky ako forma investície alebo symbol stavu, ktoré sa majú zobraziť, sa namiesto toho stávajú ICY STYLE, doplnkom FASHION so silnou osobnosťou a veľmi vysokým dizajnovým obsahom.

Nášmu zakladateľovi sa v skutočnosti podarilo od prvých kolekcií vyjadriť a navrhnúť krásu spojením nových technológií so starodávnym zlatým umením, čím návrhárke šperkov Zeluxia dodala veľmi zvláštne čaro.

Od začiatku bola stratégiou spoločnosti Maison stratégia veľkého módneho domu s medzinárodnými reklamnými kampaňami, na ktorom sa zúčastňujú agentúry na vysokej úrovni, fotografi a modelky. Prítomnosť značky v médiách je významná do tej miery, že si zachováva roky dni radnica investícií medzi konkurenciou v talianskych a medzinárodných časopisoch pre dámsku módu.

Značka Zeluxia je v Taliansku zastúpená približne 1 500 nezávislými klenotníkmi na strednej úrovni, niekoľkými obchodmi s jednou značkou vrátane Ríma, Florencie, Dubaja a Miami a vo viac ako 30 krajinách sveta.